Berusningsdrickande

För miljontals unga vuxna i detta land, kommer helgen passerar i en alkoholist oskärpa. de kommer att slänga ner drink efter drink så fort de kan, kasta upp, svimmar, återuppliva själva, skulle nå mer sprit. för en eller två av dessa i övrigt friska barn, kan nästa dricka omåttlig sluta i döden.

Hetsätning betyder dricka sig berusade - den punkt där den som dricker det är att riskera hälsan eller beteendemässiga problem som en följd av drickandet. för män, innebär att ha fem eller fler drinkar i snabb följd. Kvinnor har en lägre tolerans för alkohol, så deras binge definieras som fyra eller fler drinkar i rad.

Men totala alkoholkonsumtionen bland ungdomar har minskat under senare år, är antalet binge dricker hög. en studie av American Medical Association (AMA) fann att 20 procent av 18 - till 30-åringar är binge dricker. bland dem som hetsätning, sade 19 procent att de berusade "ofta" och 7 procent binge varje gång de dricker alkohol.

Binge dricker mest sannolikt finns på universitetsområden där många studenter anser en stor match eller broderskap part en ursäkt att dricka hela helgen, säger ama.

Dålig vana

Med den tid de är college seniorer, de flesta studenter måttlig sitt drickande. Men då redan många har drabbats av deras anfall av mycket drickande.

Förutom risken att dö av överdos, innebär hetsätning andra farliga eller negativa konsekvenser, bland annat:

 • Olyckor. alkohol försämrar sinnesintryck, omdöme och reaktionstid. av ungdomar som dricker, 20 procent säger att de ibland kör berusade.

 • Datum våldtäkt. alkohol är en faktor i upp till två tredjedelar av sexuella övergrepp mot elever.

 • Oskyddat sex. storkonsumenter löper större risk för aids och andra sexuellt överförbara sjukdomar. De har också större chans att graviditeten.

 • Våld. ungdomar som dricker är mer benägna än andra att bli offer för våldsbrott, däribland våldtäkt, grov misshandel och rån.

 • Alkoholism. några studenter som missbrukar alkohol blir alkoholister. Kronisk alkoholanvändning kan skada levern och hjärtat och öka risken för vissa cancerformer.

 • Dåliga betyg. studenter som dricker mest har de sämsta betygen, enligt en studie vid Southern Illinois University i Carbondale.

  Lär dina barn

  AMA råd att utbilda ungdomar om riskerna med berusningsdrickande och andra missbruk. Här är andra sätt du kan hjälpa din unge undvika berusningsdrickande:

  • Göra dina attityder klart. diskutera dina förväntningar på ditt barns skola livsstil och studieresultat.

  • Visa intresse. Fråga om betyg, klasser, vänskap och andra hälsosamma aspekter av universitetslivet. Låt ditt barn vet att dessa saker är viktiga.

  • Kontrollera ditt eget beteende. Är du omedvetet främjar tanken att dricka till övermått är ok?

  • Arbeta med den unges college. uppmuntra initiativ som drogfri sovsalar och sociala evenemang. begära att administrationen skulle uppmuntra barägare inte erbjuda lyckliga timmar och andra marknadsföringsåtgärder.

  • Ge inte upp. vad föräldrarna säger och gör verkligen kan göra skillnad, säger ama. Ju tidigare du startar din förebyggande insatser, desto bättre.

Innehåll:
 1. Dålig vana
 2. Lär dina barn

Symptom

Berusningsdrickande


På engelska

Binge Drinking


Sjukdomar med symptomet